+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

Udendørs LED spotlamper

Energieffektive, stærke, kompakte og lette

Udendørs LED spotlamper

Energieffektive, stærke, kompakte og lette

Vores nye high power YO spotlamper til udendørs brug har en rekordhøj effektivitet på hele 160 lumen pr. watt og er samtidig både kompakte og lette. Driverne er fra verdens førende producent, Mean Well, og lysdioderne af den nyeste og mest effektive type. Både ydelse og holdbarhed er i top, og vi giver fem års garanti på lamperne.

Effektive lysdioder

De meget effektive lysdioder belastes kun med 40 mA forsyningsspænding, hvilket svarer til 75 % af den normerede spænding. Dette sænker driftstemperaturen og forøger diodernes levetid og giver rekordhøj effektivitet på 160 lumen/watt, og derfor kan en enkelt IP65 spotlampe på 75 W erstatte en 250 W lampe med kviksølv-, natrium- eller metalhalogenpære.

En gaslampe vil på grund af den indbyggede forkobling typisk have et samlet systemforbrug på 290-320 W. En 400 W gaslampe med et samlet systemforbrug på 500 W vil kunne erstattes af en 135 W IP65 spotlampe.

Panserglas, vand- og støvtæt

IP65 spotlampen er forsynet med panserglas og er vand- og støvtæt, hvilket gør den særdeles velegnet til udendørs arealer. Da LED tænder straks og med fuld lysstyrke – også når det er koldt – er lampen også ideel til lokaliteter med sensorstyring.

  • 160 lumen pr. watt
  • 75 % lavere strømforbrug end gaslamper
  • Mean Well driver med over 200.000 timers levetid
  • Vand- og støvtæt (IP65)
  • Forsynet med panserglas
  • Fem års garanti

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan udendørs LED spotlamper kan hjælpe din virksomhed.

Leave this field blank