+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

LPT8-WSEP Series
– Danmarks mest solgte

Rekordstor lysstyrke og ekstra lang levetid

LPT8-WSEP Series
– Danmarks mest solgte

Rekordstor lysstyrke og ekstra lang levetid

LEDpartner har udviklet en ny serie LED rør med rekordstor lysstyrke og ekstra lang levetid. Vi bruger de mest effektive og dyre Epistar chips. De belastes med kun 85 % af den maksimale spænding og holder derfor længere.

 

WSEP serien

WSEP serien af LED rør har samme lysstyrke som nye lysstofrør i samme længde målt som lux på gulv eller arbejdsplads. Hvis man sammenligner data for lysstofrør med data for LED rør, er det vigtigt at huske, at lysstofrør er en rundstrålende lyskilde, der spreder lyset 360 grader. LED rør er anderledes ved at være direktionelle (retningsbestemte) med en spredning på 120 grader, og giver derfor en langt mere koncentreret lysstråle.

Det giver derfor ikke mening blot at sammenligne teoretiske data. I virkeligheden vil WSEP serien af LED rør give lige så meget eller mere lys end lysstofrør, når man måler lysstyrken på en given afstand med en såkaldt luxmåler.

 

BEIDE godkendelse

Vores WSEP serie har meget konkurrencedygtige priser og er af meget høj kvalitet, hvilket den fine BEIDE godkendelse garanterer.

WSEP LED rørene overholder selvfølgelig Sikkerhedsstyrelsens kvalitetskrav ved at være single-end (kun strømførende i den ene ende) og kunne tåle 3000 V overspænding i mindst 60 sekunder.

Vores WSEP LED rør har samme ydre mål som T8 lysstofrør og passer direkte i næsten alle former for armaturer. Eneste forudsætning for at skifte til vores LED rør er, at armaturets såkaldte forkobling kortsluttes for optimal funktion og minimalt strømforbrug. Det er en meget simpel operation, som kun tager få minutter.

  • Meget høj lysstyrke: >3300 lumen (4000 K lysfarve) for 150 cm LED rør
  • Høj lyskvalitet: CRI >83 Ra  (naturlig farvegengivelse)
  • Nyeste type SMD 2835 high power 28 lm LED chips fra verdens største LED producent EPISTAR
  • Systemeffektivitet Op til 150 lumen pr. watt (afhængig af lysfarve)
  • Driver med 160.000 timers levetid (ved 55 ºC driftstemperatur)
  • Europæisk BEIDE kvalitetsgodkendelse
  • FEM ÅRS GARANTI uanset antal brændtimer

 

Armaturer til LED rør

LEDpartner tilbyder to typer armaturer henholdsvis standard IP65 og den særlige agro-version. Læs mere om armaturer til LED rør her.

Få lavet en præcis beregning af besparelse

Kontakt LEDpartner på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv hvis du gerne vil vide mere og få lavet en præcis beregning af den besparelse, som din virksomhed kan opnå ved at udskifte lysstofrør med LED rør.

Leave this field blank