Gadelysarmaturer med LED

energieffektive, fugttætte, holdbare

LEDpartner har udviklet en ny serie LED gadelysarmaturer, LPST-RPBR Series, med stor lysstyrke og ekstra lang levetid. Vi bruger højeffektive BRIDGESTAR lysdioder (Made in USA) samt drivere fra superproducenten Mean Well. Det sikrer den højeste kvalitet og længst mulige levetid.

Da gadebelysning i sagens natur er vanskeligt tilgængeligt for reparation, er det ekstra vigtigt, at alle komponenter er af allerbedste kvalitet og at konstruktionen er så solid som overhovedet muligt. Og det er ikke nok, at elektronikken er fremragende – den skal også kunne afkøles effektivt. 

For at nå det bedst mulige resultatet har vi brugt Bridgelux lysdioder til gadelysarmaturet. Bridgelux er amerikansk design og sikrer en meget høj effektivitet på 120 lm/W i lysfarve 3000K og hele 130 lm/W i 4000K. Det er 30-40 % mere end standard for den gadebelysning, der i øvrigt er på markedet. Den forventede L70 levetid for lysdioderne (det tidsrum hvorefter lysstyrken er faldet 30 %, så der resterer 70 % af den oprindelige lysmængde) er 70.000 timer – svarende til otte år.

Long-life strømforsyning med gode komponenter
Strømforsyningen (ofte benævnt driveren) er fra Verdens førende producent, taiwanske MEAN WELL, og har en forventet levetid på over 200.000 timer = 23 år.

Kabinet i støbt aluminium med panserglas og IP66
Kabinettet er lavet i trykstøbt aluminium med køleribber på oversiden, så LED’erne afkøles uhyre effektivt, hvilket er med til at forlænge deres levetid. Den helstøbte konstruktion forhindrer, at der trænger fugt ind, og på undersiden er dioderne beskyttet af et tykt lag panserglas, der er vandalsikkert.

Den solide konstruktion sikrer en meget høj beskyttelsesgrad på IP66. Langt de fleste andre gadearmaturer på markedet har “kun” IP65 beskyttelsesgrad. Den høje effektivitet, lange levetid og ekstra tætte konstruktion gør de nye LEDpartner gadelysarmaturer til de bedste på markedet. Trods den meget høje kvalitet sikrer LEDpartners direkte import konkurrencedygtige priser på disse produkter af allerhøjeste kvalitet.

  • SPAR OP TIL 70 % STRØM i forhold til gaspærer
  • Bridgelux lysdioder – nyeste og mest effektive type med stor lysstyrke
  • >70.000 timers levetid for LED (70 % restlys)
  • Long-life MEAN WELL strømforsyning med levetid >200.000 timer
  • Kraftig helstøbt køleprofil sikrer effektiv afkøling af lysdioderne
  • Panserglas skærmer mod vandaler
  • Ekstra høj beskyttelse mod fugt (IP66)
  • FEM ÅRS GARANTI uden årlig timebegrænsning

Læs produktbladet om gadelysarmaturet