+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

LPT High power cool drive

Masser af lys, lavere spænding og temperatur = længere levetid

LPT High power cool drive

Masser af lys, lavere spænding og temperatur = længere levetid

LEDpartner har udviklet en ny serie LED rør med rekordstor lysstyrke og ekstra lang levetid. Lysdioderne belastes med kun 50 % af den maksimale spænding og holder derfor længere. Til gengæld bruger vi dobbelt så mange dioder som normalt. Det giver en effektivitet på op til 170 lumen pr. watt og en levetid på op til 75.000 timer.

 

Dobbelt så mange lysdioder som normalt

LEDpartner har konstrueret disse rør således, at lysdioderne kun forsynes med 50 % af den maksimale spænding, som de normalt udstyres med. Det betyder at den kritiske “junction point” temperatur i chippen reduceres meget. Til gengæld bruger vi dobbelt så mange lysdioder som normalt.

Det er en dyr, men effektiv konstruktion med flere afgørende fordele: Lavere temperatur betyder længere levetid og mindre fald i lysstyrke over tid. Mindre varme giver også lavere intern impedans og dermed højere relativ effektivitet. Et 150 cm 25 W COOL DRIVE rør har en lysstyrke på over 4250 lumen i 6000K – den højeste på markedet.

Kun strømførende i én ende (single-end)

Vore rør lever selvfølgelig op til de seneste krav om sikkerhed ved at være såkaldt single-ended. Kun de to stifter i den ene ende er strømførende, mens stifterne i den anden ende er neutrale. Det er derved ikke muligt at få stød ved opsætning af røret. HUSK: Det er farligt og ulovligt at forsøge at installere LED rør med strøm i begge ender.

EPISTAR lysdioder af højeste kvalitet fra Taiwan

Vi bruger de mest effektive og dyreste 30-32 lm versioner af SMD2835 chippen fra Verdens største LED producent, EPISTAR, indkapslet af Hongli. Næsten alle andre bruger den langt billigere 20-22 lm version med langt lavere effektivitet, men vi sætter kvaliteten i højsædet.

Long-life strømforsyning med gode komponenter

Strømforsyningen (også kaldet driveren) er den mest sårbare del i alle LED rør. Især de væskeholdige kondensatorer har som regel betydeligt kortere levetid end lysdioderne, da de tørrer ud med tiden. LEDpartners rør har derfor meget varmebestandige og langtidsholdbare japanske BERYL elektrolyt-kondensatorer, der tåler op til 105°C. Disse dyre “lytter” sikrer en meget lang levetid på over 80.000 timer ved en driftstemperatur på 65°C. Ved 55°C er levetiden hele 160.000 timer.

Semi-opaliseret skærm med optimale egenskaber

Indtil for nylig så man stadig mange LED rør med klar skærm, hvor lysdioderne er helt synlige. Her får man fuld lysstyrke, men desværre også stærk blændeffekt.

For at undgå dette leveres næsten alle LED rør i dag med såkaldt opaliseret (matteret) skærm, der bryder stråledannelsen og giver mere behageligt lys. Men en fuldt opaliseret skærm dæmper desværre lysstyrken med 15-20 % og er altså dyr i drift, så at sige.

Lysspredningen er cirka 150 grader

For at få maksimal lysstyrke uden blændeffekt anvender LEDpartner en såkaldt semi-opaliseret skærm, der er matteret nok til at bryde stråledannelsen fra lysdioderne, men som kun reducerer lysstyrken med 6-7 %. Lysspredningen med semi-opaliseret skærm er ca. 150 grader.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan LPT High power cool drive kan hjælpe din virksomhed.

Leave this field blank