+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

Spotpærer MR16

Kompakte LED spotpærer i mange varianter med og uden lysdæmpning

Spotpærer MR16

Kompakte LED spotpærer i mange varianter med og uden lysdæmpning

LEDpartner har et udsøgt udvalg af markedets suverænt mest lysstærke spotpærer til afløsning for de meget udbredte mini-halogenpærer. Vores produkter er de mest kompakte på markedet og med en installationsdybde på kun 38 mm passer de til alle typer armaturer.

Installationsdybde på kun 38 mm

Kraftige LED spotpærer med en lysstyrke på over 250 lumen er som regel også for store (lange og brede) til de fleste armaturer, fordi de kræver stor køleprofil og plads til driversektionen i pin-basen. Vores spotpærer er de mest kompakte på markedet og med en installationsdybde på kun 38 mm passer de til alle typer armaturer.

Indbygget Constant Current driver

Alle LEDpartner MR16 har selvfølgelig indbygget Constant Current driver, og de bedste modeller har CREE dioder af allerhøjeste kvalitet. Lysstyrken er rekordhøje 350 lumen i varm hvid lysfarve (2800 – 3000 K) og hele 440 lm i dagslyshvid (4000-4500 K).

Vores anbefaling

Du kan vælge frit imellem lysfarver i spektret fra 2600 K (som glødelampe eller stearinlys) til 7000 K – meget hvidt lys. Vi anbefaler generelt 3000 K, som er det perfekte kompromis imellem varm og neutral lysfarve.

Vore bedste MR16 spotpærer er dæmpbare fra 5 – 100 % og er kompatible med næsten alle former for strømforsyninger – både elektroniske (SMPS) og magnetiske typer.

Der er penge at spare

Har du ikke behov for lysdæmpning og super-kompakte dimensioner, er der penge at spare ved at vælge en lidt enklere og større pæretype med dioder fra for eksempel Edison, Bridgelux eller Epistar, som er væsentligt billigere end CREE og af udmærket kvalitet. CREE har dog typisk 15 – 20 % mere lysstyrke end konkurrenterne.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv for at forhøre nærmere om, hvordan vi kan opfylde netop dine ønsker om skræddersyet og økonomisk LED lys til dine lokaler.

Leave this field blank

LEDpartner har et udsøgt udvalg af markedets suverænt mest lysstærke spotpærer til afløsning for de meget udbredte mini-halogenpærer.