+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

G24 – den perfekte erstatning
for små kompaktrør

G24 – den perfekte erstatning
for små kompaktrør

Indtil nu har der ikke været tilstrækkeligt lysstærke LED alternativer til de meget udbredte kompaktrør med G24 fatning, som har opnået en større popularitet igennem de senere år. Men LEDpartner kan som den første virksomhed i Danmark nu tilbyde LED G24 pærer med en lysstyrke på 900-1000 lumen, hvilket svarer til et 26 W kompaktrør.

 

Kompaktrør har en stærkt afkortet levetid

Kompaktrør har i høj grad været en skuffelse for mange, fordi de ofte ikke har en så lang levetid som lovet af producenterne. Årsagen til dette er, at de bliver alt for varme i de trange armaturer med den konsekvens, at pærerne har en stærkt afkortet levetid.

Udbrændte og sodsværtede kompaktrør

Resultatet ser man meget ofte i butikker, kontorer og institutioner i form af udbrændte, sodsværtede rør, som ikke bliver udskiftet, da det både er besværligt og farligt. Kompaktrør er nemlig blot et mini-lysstofrør i ombukket form og indeholder derfor også stærkt giftige kviksølvdampe, som er yderst sundhedsfarlige at indånde.

Vælg G24 pærerne fra LEDpartner

G24 LED pærerne fra LEDpartner holder i mindst 50.000 timer og bruger langt mindre strøm end kompaktrør, bl.a. kan et af vores 8 W PL-C rør erstatte et 18 W CFL rør. Du kan spare 60-70 % i strømforbrug og vil få betydeligt bedre lys.

Vi har to typer rør

Et direktionelt til vandret placering og et rundstrålende til lodret placering. Du kan derfor få rør som passer til alle typer armaturer.

PL-C røret til vandret place

PL-C røret til vandret placering har en lysvinkel på 120°, så det ikke er nødvendigt at bruge armaturets indbyggede reflektor. Det lyser direkte nedad. Røret har 270° justérbar base, så lysvinklen kan justeres korrekt uanset hvordan fatningen er anbragt i armaturet.

PL-C røret til lodret montage

PL-C røret til lodret montage har lysdioderne anbragt i seks rækker hele vejen rundt om lyskilden og er derfor 360° rundstrålende. Det er ideelt til den type armaturer, hvor parabolen nødvendigvis må bruges.

 

LED PL-C rør med G24 base og høj effektivitet

LEDpartners nyeste serie LED PL-C rør har rekordstor lysstyrke og ekstra lang levetid. Med nyeste type SMD2835 lysdioder og Long Life strømforsyning får du et produkt i den absolutte topklasse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan G24 LED pærerne kan hjælpe din virksomhed.

Leave this field blank

PL-C røret til vandret placering

PL-C røret til lodret placering