+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

LED højloftslamper
med rekordhøj effektivitet

Absolut topkvalitet – 160 lumen pr. watt, kompakte og lette

LED højloftslamper
med rekordhøj effektivitet

Absolut topkvalitet – 160 lumen pr. watt, kompakte og lettel

LEDpartners nye high power YO LED højloftslamper har rekordhøj effektivitet på hele 160 lumen pr. watt. Samtidigt er de relativt kompakte og lette. Driverne er fra verdens førende producent, Mean Well. Dette er absolut topklasse med hensyn til både ydelse og holdbarhed.

 

Nyeste og mest effektive

Lysdioderne er nyeste og mest effektive type fra amerikanske CREE, der regnes for Verdens førende producent af LED chips. De belastes kun med 40 mA forsyningsspænding svarende til 75 % af den normerede spænding, hvilket sænker driftstemperaturen og forøger både levetiden og den relative effektivitet. Derved opnås den rekordhøje effektivitet på 160 lm/W.

Vælg mellem 70 eller 120 grader lysvinkler

Vores High power YO højloftslamper leveres med to lysvinkler: 70 grader til høj placering og 120 grader til lavere placering. Den “smalle” model er også uhyre velegnet til f.eks. høj-lagre, hvor den primært skal belyse de snævre færdselsarealer mellem hylderne.

Spar op til 70 % strømforbrug!

En af vores højloftslamper på 75 W kan erstatte en 250 W lampe med kviksølv-, natrium- eller metalhalogen-pære. En gas-lampe vil have et systemforbrug på typisk 290-320 W pga. den indbyggede forkobling. En 400 W lampe med samlet systemforbrug på typisk 500 W kan erstattes med en 135 W lampe.

I forhold til standard LED lamper er der også meget at spare med de nye YO high power lamper. Et typisk LED højlofts–armatur har en effektivitet på omkring 90 lm/W, hvor LEDpartners nye lamper ligger 75 % højere med hele 160 lm/W.

Tænder straks med fuld lysstyrke uanset temperatur

Ud over de store økonomiske fordele ved LED er der også store praktiske fordele: LED tænder straks med fuld lysstyrke i modsætning til gas-pærer, der kræver lang opvarmningstid. Det gør også LED ideelt til lokaliteter med sensorstyring.

Gas-pærer lyser mindre

Gas-pærer lyser mindre i takt med, at temperaturen falder. Men jo koldere det bliver, desto stærkere lyser LED pærer. Det skyldes ganske enkelt, at den interne impedans (elektriske modstand) i de elektroniske kredsløb reduceres, når temperaturen falder. Så stiger effektiviteten.

Markant mere lys med LED

Allerede ved temperaturer omkring frysepunktet giver LED markant mere lys end gas-pærer. Og i frysehuse med -20-40 °C er LED fremragende, da lysstyrken stiger 20-30 % i forhold til stuetemperatur. Og uanset temperatur tænder LED omgående og med fuld styrke, hvilket er perfekt for både komfort og sikkerhed.

Strømforsyning fra Verdens bedste producent MEAN WELL

Som regel er strømforsyningen LED-belysningens svageste punkt, men ikke her! Ganske som lysdioderne er fra Verdens bedste producent CREE, så er den eksterne strømforsyning fra verdens mest anerkendte producent af LED “drivere”: MEAN WELL fra Taiwan. MW har patenter, som giver strømforsyninger næsten evigt liv.

Driverne til YO serien har en MTBF (levetid) på 520.000 timer! Det svarer til 45 års uafbrudt drift.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan LED højloftslamper kan hjælpe din virksomhed.

Leave this field blank