+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

LED lyspaneler
– fremtidens løsning til mange belysningsformål

Tænder straks og er aldeles lydløse

LED lyspaneler
– fremtidens løsning til mange belysningsformål

Tænder straks og er aldeles lydløsel

LED lyspanelerne i LPLL serien er kun 11,5 mm tykke og fås i alle de gængse mål til indbygning i panellofter eller til ophæng i wirer eller med beslag. Panelerne tænder straks, er helt lydløse og sparer 65 % i forhold til et tilsvarende T8 armatur med 3X18W lysstofrør.

Elegant designløsning

Supertynde paneler er en langt mere elegant designløsning end armaturer til lysstofrør, der som regel er intet mindre end fantastisk grimme. LED paneler tænder straks og er helt lydløse, så du slipper for blink, brummen og raslen som fra de gammeldags lysstofrør.

Strømbesparelse 60%

Strømbesparelsen med et 30 W LED panel på 60×60 cm er 60 % i forhold til et tilsvarende T8 armatur med 3 x 18 W lysstofrør, fordi armaturet som helhed (inklusive forkobling) bruger 70-75 W. Vi kan også levere paneler i størrelserne 30×30 cm, 30×120 cm og 60×120 cm.

Bedre lyskvalitet og ensartet udstråling

LED paneler har desuden en langt bedre lyskvalitet end nogen som helst form for lysstofrør, fordi de er spektralt sammensat omtrent som dagslys. LED er derfor en langt mere behagelig lyskilde end lysstofrør.

Endelig har LED paneler en langt mere ensartet udstråling end armaturer med lysstofrør, så hele rummet opnår en mere jævn og rolig belysning.

Det svageste led i alle LED lyskilder – strømforsyningen eller driver’en – er i dette tilfælde fra verdenskendte MEAN WELL, som har adskillige patenter, der sikrer, at dette kredsløb har lige så lang levetid som lysdioderne.

Absolut topklasse med EPISTAR SMD4014

LEDpartner LP-PL paneler er i absolut topklasse med EPISTAR SMD4014 lysdioder, der har en rekordhøj CRI værdi på Ra >83. Det betyder usædvanlig god lyskvalitet og farvegengivelse.

Dansk Standard DS700 anbefaler kun at bruge lyskilder med Ra >80. LEDpartners lyspaneler ligger pænt over dette niveau.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan LED lyspaneler kan hjælpe din virksomhed.

Leave this field blank

Supertynde paneler er en langt mere elegant designløsning end armaturer til lysstofrør.