+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

Tilskud

Få stort energisparetilskud, når du køber LED fra LEDpartner

Tilskud

Få stort energisparetilskud, når du køber LED fra LEDpartner

Har du også lyst til at spare op til 70 % på dit energiforbrug, så kontakt os på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os.

Tæt samarbejde med førende danske energiselskaber 

LEDpartner har et tæt samarbejde med førende danske energiselskaber, som anerkender vores produkters kvalitet. De ved, at vores LED lyskilder altid opnår de besparelser i strømforbrug, vi lover. Vi kan derfor tilbyde et energisparetilskud på 38 øre pr. kWh, som din virksomhed kan spare på årsbasis ved at udskifte traditionelle lyskilder med vores LED lyskilder. 

Hvis besparelsen er på 250.000 kWh bliver energisparetilskuddet 95.000 kr. (250.000 x 0.38 kr.) som er et kontant tilskud fra et energiselskab

Tilskuddet er uden betingelser om leverandørskifte

Du skal blot underskrive en erklæring om, at investering og installation har fundet sted, og at energiselskabet har ret til at indberette besparelsen til Energistyrelsen. Selskabet skal desuden på forhånd godkende projektet, inden du bestiller produkterne.

Proceduren er således

LEDpartner laver en beregning på, hvor meget energi virksomheden kan spare ved f.eks. at udskifte lysstofrør med LED rør. Denne beregning danner grundlag for energiselskabets beslutning om, hvorvidt de vil give tilskud.

LEDpartner sender dokumentationen til energiselskabet. Vil de støtte projektet, fratrækker LEDpartner tilskuddet direkte på den faktura, som vi sender til dig, når du bestiller LED produkterne. Du skal blot bekræfte pr. email, at du vil sælge besparelsen til energiselskabet.

Vi skal blot vide følgende

Det er en meget nem procedure, takket være LEDpartners gode omdømme hos vore samarbejdspartnere. Vi skal blot vide følgende:

  • Hvilken type lyskilder har virksomheden? F.eks. 58 W T8 lysstofrør.
  • Hvor mange enheder er der? F.eks. 1000 stk.
  • Hvor længe brænder de? F.eks. 60 timer om ugen i 50 uger om året = 3000 timer årligt.

Med disse oplysninger kan LEDpartner hurtigt beregne din reelle energibesparelse med LED og hvor stort tilskud, du kan opnå. Vi laver desuden et tilbud på de bedste LED produkter, som kan erstatte dine nuværende lyskilder. Derved får du også en nettopris på projektet samt en præcis afskrivningstid.

Bemærk

Efter de nyeste regler gældende fra 1. jan. 2013 kan der kun ydes tilskud til energispareprojekter med en afskrivningstid på over 12 måneder efter fradrag for tilskud. Ud over lyskilder må alle omkostninger til installation inkluderes i beregningen.

Kun projekter med en samlet årlig besparelse på over 5.000 kWh kan opnå tilskud.

Leave this field blank