+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

Verdens mest effektive LED skinnespots:
150 lumen pr. watt

Loftsprojektører til skinner

Verdens mest effektive LED skinnespots:
150 lumen pr. watt

Loftsprojektører til skinner

LEDpartners nye high power YO skinnespots har rekordhøj effektivitet på hele 150 lumen pr. watt. Samtidig har de rekordhøj lyskvalitet med en Ra værdi på over 95! Dette er absolut topklasse på alle vigtige parametre.

Kingbrighter lysdioder

Lysdioderne er nyeste og mest effektive type fra Kingbrighter, der regnes for Verdens førende producent af LED chips. De særlige COB lysdioder har ekstremt høj effektivitet og producerer derfor langt mere lys end nogen anden LED skinnespot på markedet. 150 lm/W er 50-60 % mere end alle andre LED skinnespots, som typisk kun ligger imellem 80-100 lm/W. LEDpartners 20 W skinnespot producerer således hele 3000 lumen, hvilket er lige så meget som en standard 35 W LED skinnespots.

24, 36 eller 60 grader lysvinkler

High power YO lamperne leveres med tre reflektorer, der giver mulighed for tre lysvinkler: 24 grader til meget høj placering, 36 grader til mellemdistance og 60 grader til nærfelt. Eller hvorledes du måtte ønske at belyse dine varer.

Spar op til 60 % strømforbrug

En YO skinnespot på 20 W kan erstatte en helt ny 35 W halogen skinnespot, som typisk har et systemforbrug på 45 W inkl. den såkaldte forkobling. LPTR-YO35 erstatter en 70 W skinnespot, som typisk ligger omkring 90 W i systemforbrug inkl. forkobling.

Spar store driftsudgifter

Med LED skinnespots sparer du også den store udgift til hyppig udskiftning af de kostbare metalhalogen pærer, som koster flere hundrede kroner stykket og kun holder få tusinde timer. Det er en stor driftsudgift, som undgås med LED. Endelig sparer butikken mange penge på airconditioning, da LED lamperne ikke bliver nær så varme som halogenspots, der har en driftstemperatur på flere hundrede grader.

Tænder straks med fuld lysstyrke – uanset temperatur

Ud over de store økonomiske fordele ved LED er der også store praktiske fordele: LED tænder straks med fuld lysstyrke i modsætning til halogenpærer, der kræver lang opvarmningstid og ændrer farvespektrum med tiden, så de gerne får et gulligt eller grønligt skær, som bestemt ikke klæder varerne.

LED skinnespots har således fem primære fordele i forhold til traditionelle halogenlamper:

• Stor direkte strømbesparelse på 60-75 %
• Stor indirekte strømbesparelse på rumafkøling
• Stor besparelse, da du undgår at skulle skifte dyre halogenpærer ofte
• Langt bedre lyskvalitet gør varerne mere attraktive at se på
• Bedre indeklima i butikken for personale og kunder

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring på tlf.: 72 21 10 07 eller skriv til os for at høre nærmere om, hvordan skinnespots kan hjælpe din virksomhed.

Leave this field blank

Med LED skinnespots sparer du også den store udgift til hyppig udskiftning af de kostbare metalhalogen pærer, som koster flere hundrede kroner stykket og kun holder få tusinde timer.