+45 7221 1007 info@ledpartner.dk

Information om LEDpartner

LEDpartner firmaprofil: Historie, filosofi og strategi

Adm. direktør og ejer
Steen Møller Jensen

LEDpartner ApS
CVR 3567 9340
Bank: Sydbank
Revision: Deloitte

Etableret i 2009

LEDpartner blev etableret i 2009 af Steen Møller Jensen og er dermed et af de ældste firmaer på markedet, som udelukkende beskæftiger sig med udvikling, import og salg af professionel LED belysning.

Mange års viden om og erfaring med elektronik betyder, at LEDpartner udvikler og tilbyder de bedste LED produkter på markedet. Vi har markedets suverænt længste referenceliste over tilfredse kunder som angivet nedenfor. Langt de fleste andre LED udbydere på markedet har slet ingen referencer af betydning at henvise til.

De bedste producenter af LED lyskilder

Vi samarbejder tæt med de bedste producenter af LED lyskilder om udvikling af produkter af højeste kvalitet med hensyn til både lysstyrke, lyskvalitet og levetid. Vi kan derfor tilbyde løsninger, som er i allerhøjeste kvalitetsklasse. Grundet vores direkte import og effektiv logistik, kan vi tilbyde priser som er særdeles konkurrencedygtige.

LEDpartner fokuserer udelukkende på professionelle kunder, som stiller store krav til belysningens kvalitet. Blandt vores kundegrupper er industri, landbrug, supermarkedskæder som REMA 1000, guldsmede, bilforhandlere, tøjbutikker m.fl., hvor optimal lysstyrke og lyskvalitet er af afgørende betydning. Politiet, Forsvaret og Beredskabsstyrelsen er også på vores kundeliste.

30 års erfaring med indkøb og distribution

Steen Møller Jensen har 30 års erfaring med indkøb og distribution af avanceret elektronik. Hans karriere startede i DANMARKS HI-FI KLUB i 1984 som butikssælger og marketingmedarbejder. Siden avancerede Steen som først marketingchef (1989) og senere adm. direktør (1995) i søsterselskabet AUDIOSCAN A/S. Både Hi-Fi Klubben og Audioscan importerede alle deres audio/video produkter direkte fra producenter i USA, Japan, Kina og mange andre lande.

Koncerndirektør

I 1996 blev Hi-Fi Klubben og Audioscan fusioneret, og Steen blev koncerndirektør i moderselskabet AudioNord A/S med ansvar for indkøb, logistik og marketing i Danmark, Norge, Sverige og Finland. I 1998 blev Steen tilbudt stillingen som International Sales & Marketing Director for den AudioNord-ejede og nødlidende elektronikproducent NAD ELECTRONICS A/S, som producerede avancerede audio/video produkter i Fjernøsten, primært Kina. NAD havde givet underskud i adskillige år, men efter en succesfuld turn-around blev NAD i 2001 solgt til et canadisk firma, som flyttede hovedkvarteret til Toronto.

Europæisk salgschef

Steen valgte at blive i Danmark og blev europæisk salgschef for det amerikanske firma CERWIN-VEGA, der producerer meget kraftige lydsystemer til både forbrugermarkedet og det professionelle marked. Sideløbende blev Steen også repræsentant for det spanske firma MASTER AUDIO, som udvikler og fremstiller avancerede professionelle lydsystemer.

Avanceret elektronik af højeste kvalitet

Da LED i slutningen af forrige årti opnåede samme effektivitet som traditionelle lyskilder valgte Steen at forlade lydverdenen og koncentrere sig om lys istedet. Da LED belysning er 100 % elektronik ganske som hi-fi og PA lydsystemer er der således tale om en uafbrudt fokus på avanceret elektronik af højeste kvalitet.

Mange års viden om og erfaring med elektronik betyder, at LEDpartner udvikler og tilbyder stærke og særdeles konkurrencedygtige LED produkter på markedet.

LEDpartner blev omdannet til anpartsselskab pr. 1. januar 2014